A Botey Música comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i sempre ens hem caracteritzat pel nostre caràcter emprenedor.

Botey Música
Llum, so i cultura

Botey Música és una empresa d'Andorra dedicada als serveis integrals de sonorització i il·luminació de concerts, esdeveniments culturals i espectacles de tota mena de formats. El nostre servei inclou el lloguer de material professional d'alta qualitat adaptat a les necessitats de cada client i un servei d'assistència tècnica especialitzat.

A Botey Música comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i sempre ens hem caracteritzat pel nostre caràcter emprenedor, un compromís ferm amb la cultura a Andorra i un tracte familiar amb els nostres clients.
El caràcter emprenedor ens anima a seguir innovant cada día i per això, d'una banda ens preocupem de disposar de l'equipament tècnic més actual i innovador i per l'altra ens assegurem de que el nostre equip humà gaudeixi de la millor formació constantment.

Aquests factors han consolidat a Botey Música com un dels referents dins del sector a Andorra i alhora ens han permès obrir el nostre mercat a l'Estat espanyol, on tenim el privilegi d'omplir de llum i so grans festivals i esdeveniments d'arreu de la península lluint sempre el segell d'Andorra com a sinònim de qualitat i professionalitat.

Tot i haver assolit grans reptes, Botey Música mira al futur amb la mateixa il·lusió i dedicació que han fet possible aquesta gran aventura plena de llum, so i cultura.